1 2 3 8 0 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Blog overzicht

Dinsdag 29 april 2014

Hoera 15000 acties op Korting.be! Win geweldige prijzen!

Hoera!!15000 acties op Korting.be. En daarom zijn er voor de bezoekers geweldige prijzen te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje CenterParcs?


Lees verder »

 

Dinsdag 25 maart 2014

Goal!!! Scoor dat WK-voordeel snel via Korting.be

Schreeuw jij de Rode Duivels helemaal in stijl naar de WK zege? Een tof kostuum, vlaggen, slingers, schmink... Scoor dat WK-voordeel snel via Korting.be.  

 


Lees verder »

 

Woensdag 19 februari 2014

Het recept voor een goedkope vakantie zonder doktersbriefje

School is belangrijk maar de hoofdprijs betalen voor een vakantie is niet leuk. Hier enkekele tips voor een voordelige vakantie zonder 'doktersbriefje'.


Lees verder »

 

Woensdag 5 februari 2014

Liefde is....of kan nog komen

Single, verliefd, verloofd, getrouwd..Welke status ook; hier enkele ideetjes om eindelijk die lieve partner of een origineel cadeau te vinden voor jouw lief.


Lees verder »

 

Vrijdag 24 januari 2014

Glas halfvol op Happy Saturday

Blue Monday, snel vergeten..Vanaf vandaag is er Happy Saturday. De laatste zaterdag van januari, waarop het glas niet half leeg, maar halfvol is.


Lees verder »

 

Woensdag 15 januari 2014

(Op) Tijd voor voordelige vakantie!

Vakantieaanbieders stunten ieder jaar weer met waanzinnige vroegboekkortingen en andere geweldige voordelen voor snelle beslissers. Bent u er op tijd bij?


Lees verder »

 

Vrijdag 10 januari 2014

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Gaat u erin slagen om uw goede voornemens waar te maken dit jaar? Met enkele handige tips van Korting.be moet dat vast en zeker lukken.


Lees verder »

 

Vrijdag 13 december 2013

Unieke kerstcadeaus van YourSurprise - Een feest om te geven

De cadeautjeszoektocht is begonnen. Ontbreekt het u aan inspiratie? Kijk dan bij YourSurprise. Een shop vol cadeautjes die alleen al een feest zijn om te geven.


Lees verder »

 

Maandag 9 december 2013

Sneeuwpret met TravelBird - De tijd vliegt voorbij!

Van de pistes roetsjen in Italië, jodelen in Oostenrijk, langlaufen in Frankrijk en borrelen tijdens de après-ski. Met TravelBird kan uw sneeuwpret niet op.


Lees verder »

 

Maandag 2 december 2013

Shoppen bij Bol.com, een geschenk uit de hemel

De jacht op cadeautjes is weer officieel open. Vergeet drukke winkels en pakjesstress, wij hebben de ultieme tip om de eindejaarsperiode rustig door te komen en toch de nodige geschenkjes bij elkaar te sprokkelen.


Lees verder »

 

Vrijdag 22 november 2013

Twinkle, Twinkle little star..Stralend de feestdagen in

Met de feestdagen willen we allemaal stralend voor de dag komen. Tijd om nu alvast online op zoek te gaan naar de perfecte partyoutfit en bijpassende schoenen.


Lees verder »

 

Donderdag 14 november 2013

De perfecte win-winsituatie: besparen was nog nooit zo leuk

In financieel ongunstige tijden lijkt besparen wel het codewoord. Het huishoudboekje werd in een nieuw jasje gestopt. Via Korting.be win jij de Huishoudagenda 2014. Je ontdekt het al snel, besparen was nog nooit zo leuk!


Lees verder »

 

Vrijdag 18 oktober 2013

Dolle pret in de herfst!

Heeft u al gezellige plannen voor de herfstvakantie? Wij hebben twee sfeervolle tips voor uitjes met de kids, familie en vrienden. Of u nu thuis blijft of een weekendje plant, het kan allebei met mooie kortingen.

Lees verder »

 

Dinsdag 15 oktober 2013

Een indrukwekkende kerstgroet

Steekt de verveling wel eens de kop op tijdens een gure herfstavond? Wij weten raad! Kerstkaartjes maak je dit jaar toch gewoon zelf, en ook voor de kerstgeschenken pak je origineel uit (of moeten we 'pak je in' zeggen). 

Lees verder »

 

Maandag 30 september 2013

Euroflorist zet de bloemetjes buiten

Wereldwijd bloemen laten bezorgen bij je dierbaren via online bloemist Euroflorist... Het kan nu met een exclusieve korting van 11%. Bloemen, wie bloeit er niet van open?!


Lees verder »

 

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode