1 2 3 8 4 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Vrijdag 17 februari 2012

Bongo stunt met exclusieve code

Bongo stunt met exclusieve code

 

Het frisgroene logo van Bongo is momenteel alomtegenwoordig op Korting.be. Dat kan maar een iets betekenen: een exclusieve actie!

 

Die actie stellen we u graag nog eens voor op deze blog. Alleen Korting.be-bezoekers profiteren momenteel van liefst €10 korting bij Bongo. De actie is geldig bij aankoop vanaf €120. Je vindt de kortingscode die je nodig hebt hier.

 

 

Geschenk in een doosje

 

Hoe je het ook draait of keert, Bongo heeft voor iedereen en voor elke gelegenheid steeds een passend geschenk. Het principe van Bongo is simpel, je schenkt een belevenis of geschenk in een doosje, de ontvanger kiest een van de opties.

 

Bongo verzamelde ondertussen al meer dan 3000 cadeautips verdeeld over 75 bonnen. Bij zo'n belevenisbon denk je al snel aan etentjes of wellnessarrangementen, maar Bongo is veel meer. De bonnen zijn er voor elke leeftijd. Zo is er ‘Kinderen Creatief' met 35 leerrijke ervaringen voor de jongsten onder ons.

 

Bongo schuwt het avontuur niet en ook fotoshoots of een gokje in het casino behoren allemaal tot de mogelijkheden. Je merkt het al, Bongo in een zin omschrijven is een niet te onderschatten opdracht.

 

Zo zijn er naast de ‘gewone' bonnen nog een aantal ‘speciallekes'.

 

 

Cities by Bongo

 

Een nieuwe reeks bonnen die aan het gamma toegevoegd werd, is Cities by Bongo. Het geschenkdoosje bevat een stadsplan voor een Belgische stad, een stadsgids met zeer originele tips en een belevenisbon die je in de stad inwisselt.

 

De steden die Bongo aandoet, zijn Gent, Antwerpen, Brussel, Luik en Brugge. Bovendien wordt er volop aan uitbreiding gewerkt. In deze steden geniet u van een heerlijk dagje uit met een onvergetelijke belevenis als toemaatje. Een museumbezoek, etentje, rondrit met koets, brouwerijbezoek... Cities by Bongo laat de keuze aan jou.

 

 

Bongo Boutique

 

Bongo denkt ook aan de mensen met weinig tijd om een onvergetelijke activiteit te beleven. Voor hen is er Bongo Boutique. Het principe is opnieuw hetzelfde, heel wat opties passen in een stijlvol doosje.

 

In plaats van een belevenis bevat de Bongo een prachtig geschenk. Juwelen, abonnementen voor kranten, klassewijnen, bloemen passen wonderwel in dat kleine doosje.

 

 

Nog tot 26 februari loopt de exclusieve actie op Korting.be. Een geschenkje voor wie een Bongo schenkt, mooier kan het niet.


Bekijk alle kortingen »

 

Reageer op dit artikel

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in