1 2 3 8 1 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Abonnementen.be

Bezoek de winkel
Kortingscodes geverifieerd op 02-05-2016


Abonnementen.be-logo

Prachtvoordelen op magazines en kranten bij Abonnementen.be

Abonnementen.be biedt alle tijdschriften en kranten van Roularta aan. Je kiest er week- en maandbladen, vaktijdschriften en regionale bladen. Lifestyle, sport, politiek, wonen, reizen... voor elk thema heeft Roularta wel een passend magazine.

Bij elk abonnement krijg je ofwel een aantal nummers gratis, ofwel een mooi geschenk. Zoals bijvoorbeeld een gratis tablet bij Sport/Voetbalmagazine.

Neem een abonnement op jouw blad en je geschenk wordt spoedig opgestuurd!

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Kortingscodes Abonnementen.be en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.abonnementen.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Abonnementen.be en van Korting.be zelf.

Bezoekers van Korting.be beoordelen Abonnementen.be en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.0
Aantal Stemmen:1
Verzenden

Over Abonnementen.be

Abonnementen.be is een extra service van Roularta Media Group. Via deze webwinkel kunt u zich voordelig abonneren op weekbladen als Knack, maandbladen zoals Grande voor de reizigers, Pippo voor de kleinsten onder ons of Bizz voor de ondernemer. Ook enkele gespecialiseerde vakbladen en regionale kranten zijn hier te verkrijgen. Een abonnement op één van deze kwaliteitsmagazines is bovendien ook een boeiend en persoonlijk geschenk. Verneem via Korting.be wat de laatste acties en geschenkjes bij de abonnementen voor 2016 zijn.


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode