1 0 9 1 2 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Base kortingscode 2014

WE CHALLENGE, YOU WIN


Bij Base kiest u oplossingen om zorgeloos te genieten van de voordelen van internet en zowel vaste als mobiele telefoon.

 

 

Formules op maat

 

Zowel particulieren als bedrijven vinden er een formule die hen op het lijf geschreven is. Voor mobiele telefonie stelt Base verschillende formules ter beschikking. U maakt een keuze tussen een abonnement of herlaadkaart, maar er is nooit een vaste contractduur verbonden aan de overeenkomst. 

 

Base heeft pakketten voor wie voordelig naar alle netwerken wil bellen en sms'en, maar ook voor wie hoofdzakelijk met Base communiceert. Daarnaast is er de uiterst flexibele C-formule. Met deze formule...  Lees meer »


Bezoek de winkel
BASE

Base.be actie: 4G Smartphone voor 49 euro!

Ben je nog geen BASE klant of heb je nog een gewone BASE herlaadkaart? Dan is het nu dé kans om te kiezen voor een abonnement! Bij een abonnement van BASE krijg je nu voor €49 een smartphone erboven op! Kies voor een Nokia Lumia 630 of een Wiko Birdy of Huawei Y530... stuk voor stuk geweldige smartphones!

En er is meer: bij een online aankoop krijg je er €50 aan accessoires gratis bovenop! Profiteer van deze buitenkans!

BASE

Je online Base abonnement met €15 cadeau

Base verwent haar online klanten niet alleen met supervoordelige tarieven, maar ook met mooie promoties. Bestel je nu een abonnement, dat er al is voor amper €9 per maand, dan ontvang je daarbij niet alleen de gratis SIM-kaart, maar ook €15 cadeau.

Klik op de paarse knop hieronder om alle abonnementen te bekijken en om meer te lezen over de actievoorwaarden.

Winkel Actie Geldig tot
BASE Tot €50 korting op 4G smartphone bij een Base Check abonnement 28.07.2014

Kortingscodes BASE en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.base.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van BASE en van Korting.be zelf.

BASE

Rating:
7.0
Aantal Stemmen: 1

Nieuwste winkels

Coolcat
de Bijenkorf
DecoDeco
Printdeal.be
Martin's Hotels
OneDayOnly
Petproof
All4running.be
ClematisOnline.be

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen