1 2 3 8 4 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Eni

Bezoek de winkel
Kortingscodes geverifieerd op 11-01-2016


Eni-logo

Eni Gas & Elektriciteit: heel wat voordelen voor klanten

Eni heeft niet alleen uiterst voordelige formules voor gas en elektriciteit, de klantendienst doet er ook alles aan je zo goed mogelijk te bedienen.

De producten van Eni zijn zeer transparant, je kiest uit 3 formules en bovendien past de prijs zich steeds aan volgens jouw verbruik. De administratie wordt glashelder gehouden, ook digitaal kun je je facturen bekijken.

Je hoeft zelf niets te veranderen, Eni zorgt dat je steeds het meest voordelige tarief krijgt.

Verlopen Eni kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Eni-logo

Bespaar met Eni Relax tot €249 op elektriciteit en aardgas

Besparen op elektriciteit of aardgas is altijd mooi meegenomen. Eni.be helpt je hiermee graag. Stap je nu over naar Eni Relax dan kan je besparing oplopen tot wel €249 per jaar!

Je profiteert van 28% korting op de energiekost van elektriciteit en 18% korting op de energiekost van aardgas. De elektriciteit is 100% groene stroom. Meer weten over Eni Relax? Klik op de paarse knop hieronder.

Eni-logo

Eni helpt je tot €156 uitsparen op gas en elektriciteit!

Ook deze maand staat Eni voor je klaar om te helpen besparen. Stap over op Eni Flex en bespaar tot €156. Je dagelijkse elektriciteit en/of aardgas aan een variabele, maar scherpe prijs (1 jaar).

Dus ben je niet bang voor marktschommelingen en wil je profiteren van korting tot €156, stap dan voor 1 juni over Eni Flex.

Voor meer informatie, klik op de paarse knop hieronder.

Eni-logo

Eni Winterpromo: 10% korting op vaste gasproducten

Met de Winterpromo van Eni profiteert u momenteel van maar liefst 10% korting op vaste gasproducten. Hieronder vallen diverse Eni packs zodat u zelf kunt kiezen welk gas- en elektriciteitspakket het beste bij uw verbruik past.

Zorg dat u er warmpjes bij zit deze winter en klik snel op de paarse knop hieronder om meer over deze promotie te weten te komen.

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Reacties

Zoniet verplicht u mij een andere leverancier te kiezen

Mijn hoofdverblijfplaats Haneveldlaan 54 Grimbergen

Ik wens verhuisdocumenen te ontvangen van ENI-Ben reeds klant in | 14-11-2015 | 16:07 uur

Reageer

Bedankt voor uw bericht.

Op Korting.be geven wij enkel de kortingen en promoties van verschillende webshops mee, wij hebben verder geen invloed op de werking van de shops en diensten. Daarvoor moet u bij Eni zelf zijn. Ik raad u dus aan even Eni zelf te contacteren voor verhuisdocumenten.

Hanna (Korting.be) | 16-11-2015 | 08:39 uur

Reageer

Kortingscodes Eni en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.eni.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Eni en van Korting.be zelf.

Bezoekers van Korting.be beoordelen Eni en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

0.0
Aantal Stemmen:0
Verzenden

Over Eni

Energieleverancier Eni, voorheen Nuon, draagt twee waarden hoog in het vaandel: een betrouwbare en zo schoon mogelijke energielevering staan centraal. Als relatief nieuwe speler op de Belgische energiemarkt bindt Eni met deze waarden graag de strijd aan met de andere spelers. Zowel particulieren, kmo's, zelfstandigen als grote industriële bedrijven kunnen terecht bij Eni voor zowel aardgas als elektriciteit. Korting.be houdt graag alle extraatjes en mooie kortingen voor u in het oog.


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen