1 2 0 4 3 8
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Libelle

Bezoek de winkel
Kortingscodes geverifieerd op 08-01-2016


Libelle

Magazinevoordeel: jaarabonnement Libelle met €12 korting

Werk, het huishouden, kinderen..Je hebt het er maar druk mee. Dat is niet erg als je ook maar regelmatig een momentje voor jezelf neemt. Lekker in een luie zetel met je favoriete tijdschrift Libelle. Bladerend door mode-adviezen, woontrends, kooktips en bijzondere verhalen..

Sluit een abonnement af en je krijgt het magazine een jaar lang (52 nrs +6 specials) voor amper €166 op de mat. Heerlijk toch?!

Verlopen Libelle kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Libelle

Libelle promo: 10 nummers voor €20 - moederdagtip!

Libelle is een tijdschrift boordevol gezondheidsweetjes, lekkere recepten, pakkende verhalen... Het is elke week uitkijken naar een nieuw exemplaar in je bus!

Libelle lanceert een geweldige actie voor een extra voordelig abonnement. Je neemt nu een abonnement met 10 nummers voor amper €20 in plaats van €29. Zo bespaar je meteen €9 op het abonnement en doe je nog eens voordeel tegenover de winkelprijs.

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Reacties

heel goed

vermeylen | 09-12-2015 | 15:46 uur

Reageer

k heb ze nog niet gezien maar voor te horen is heel mooi

angela | 09-12-2015 | 15:47 uur

Reageer

Kortingscodes Libelle en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.abon.be/3maandenlibelle. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Libelle en van Korting.be zelf.

Bezoekers van Korting.be beoordelen Libelle en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

6.8
Aantal Stemmen:9
Verzenden

Over Libelle

Libelle is zoveel meer dan een magazine. Het weekblad staat boordevol zaken die belangrijk zijn in jouw leven.

 

Je wilt heerlijk koken voor je man en je gezin, voor originele ideetjes neem je er even Libelle bij. Gezond en lekker, dat is wat centraal staat in dit tijdschrift. Ook je huis omtoveren tot een gezellige plek kan met de interieurtips in dit interessante tijdschrift. Uitstapjes plannen met vriendinnen begint bij een leuk adresje of uniek bezoek waarover je in Libelle las.  

 

Daarnaast biedt het blad ook een forum voor pakkende verhalen, lezeressen vinden steun in de verhalen van anderen. Natuurlijk is het niet allemaal kommer en kwel, er wordt voldoende ruimte gemaakt voor zowel positieve verhalen als getuigenissen met een iets zwarter kantje.

 

Mode, recepten, inrichting... alles is steeds aan het seizoen aangepast. Wil je weten hoe je dit weekblad in 2016 voordelig in de bus krijgt, kijk dan op Korting.be! 


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen