1 1 6 2 9 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Molenheide actiecode 2015

Be our guest


Voor een deugddoende vakantie met familie of vrienden boek je een accommodatie bij Molenheide in Houthalen-Helchteren. Het bungalowpark beschikt over drie types vakantiewoningen die aan ieders wensen voldoen.

 

Comfortabel verblijf

In de vakantiewoning van uw keuze verblijft u in alle rust. U heeft de keuze tussen woningen voor vier tot en met tien personen. Komt u met een groepje, dan verblijft u tot tien personen in dezelfde woning, extra gezellig.

 

Elke woning is voorzien van alle comfort zoals een volledig ingerichte keuken en badkamer, een gezellig terras en een of meerdere parkeerplaatsen. Afhankelijk van de bungalow werden er...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Molenheide

Verblijf van 7 of 14 dagen bij Molenheide? Tot 10% korting

De kerstvakantie is nog niet zolang voorbij. Sta je al te popelen voor een volgende vakantie? Wij alvast wel! Kijk daarom eens naar alle vakantieaanbiedingen in familiepark Molenheide.

Verblijf je 1 of 2 weken in hetzelfde bungalowtype, dan geniet je van een bijkomende korting van 5 of zelfs 10% (afhankelijk van de periode). Bovendien combineer je deze korting moeiteloos met andere kortingen zoals jongegezinnenkorting, 55+ korting en vroegboekkorting.

Klik dus snel op de paarse knop!

Molenheide

Molenheide tot 10% Jongegezinnen- of 55-pluskorting

Plan je de komende vakantieperiode (met je kindjes) een reisje dichtbij huis? Kies dan voor vakantiepark Molenheide, waar ontspanning, natuur en genieten hand in hand gaan met elkaar!

Afhankelijk van de periode genieten bovendien gezinnen, families en alleenstaanden met minstens één kind tot en met 10 jaar van 5 of 10% korting op de huur van de bungalow. Ook 55-plussers krijgen een gelijkaardige korting!

Deze kortingen zijn te combineren met andere kortingen, zoals de vroegboekkorting.

Molenheide

Bijna het hele jaar door vroegboekkorting bij Molenheide

Naast de rust in je bungalow geniet je bij Molenheide van het indoor speelparadijs, de minigolf of de subtropische waterwereld. Voortaan boek je er het hele jaar door met vroegboekvoordeel. De enige voorwaarde; wees op tijd!

Wanneer je meer dan 181 dagen voor aankomst een bungalow uitkiest, heeft Molenheide 25% korting klaarstaan. Boeken tussen 121 en 180 dagen voor aankomst levert 20% voordeel op. 15% korting krijg je dan weer als je tussen 60 en 120 dagen vooraf boekt.

Fijne vakantie!

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul ajb je naam in


Vul ajb je reactie in

Winkel Actie Geldig tot
Molenheide Molenheide Weekactie: weekend in december met korting tot 55% 01.07.2015
Molenheide Molenheide Weekactie: Angora bungalow (6) in januari voor €329 24.06.2015
Molenheide Molenheide Weekactie: Verdo (6p) Bungalow al vanaf €369 06.05.2015
Molenheide Molenheide Weekactie: verblijf Omega 4/6p voor €349 in najaar 06.05.2015
Molenheide Actie van de Week Molenheide: verblijf 7 dagen = 4 betalen 15.04.2015

Kortingscodes Molenheide en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.molenheide.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Molenheide en van Korting.be zelf.

Molenheide

Rating:
9.8
Aantal Stemmen: 4

Nieuwste winkels

Wonen Landelijke Stijl
Musement
Boom & Plant
Leg Avenue
BabyValue
Stoute Schoenen
Spice Up
Eismann
FlixBus

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen