1 1 9 0 2 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

NHA

Bezoek de winkel
Kortingscodes geverifieerd op 04-08-2015


NHA

Gratis tablet pc + 15 dagen gratis proef bij cursus NHA

Wie graag nog een extra cursus of opleiding van thuis uit op eigen tempo leert, is bij NHA thuiscursussen aan het goede adres. U krijgt nu een tablet pc en 15 dagen gratis proef cadeau. Bovendien ontvang je je lesgeld terug wanneer je niet geslaagd bent.

Klik op de paarse knop hieronder, zoek een cursus naar wens en lees meer over deze actievoorwaarden.

Verlopen NHA kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

NHA

NHA kortingscode voor €10 extra Sintkorting

FEESTDAGEN 10 EURO

Om de vernieuwde nieuwsbrief- layout van NHA te vieren en u een beetje tegemoet te komen in deze dure feestmaand, krijgt u met de onderstaande kortingscode €10 korting op het lage lesgeld. Het jaar nog eindigen met een leuke cursus of wilt u iemand ermee verrassen? Schrijf u in en profiteer van dit voordeel!

Klik op de paarse knop om het aanbod cursussen te bekijken en om meer te lezen over deze actie.

NHA

Gratis tablet bij NHA: nu nog sneller leren!

Op de website van NHA kan je uit een groot aanbod cursussen en opleiding kiezen om je kennis bij te schaven bij jou thuis. Dat zal alleen nog maar sneller gaan met de tablet die je nu gratis krijgt na inschrijving.

De 7-inch tablet zal zeker van pas komen bij je opleiding maar ook als je op zoek gaat naar je nieuwe job erna.

Schrijf je dus nu snel in bij NHA en profiteer van dit unieke voordeel.

NHA

Gratis 3-daagse vakantie in wereldstad bij NHA cursus

Een talencursus volgen en gelijk de opgedane kennis in de praktijk brengen? Dat kan met de super actie bij NHA. Want daar krijg je nu bij inschrijving voor 1 van de vele cursussen, een voucher voor een 3-daagse vakantie in een wereldstad.

Bovendien profiteer je er nu van 20 euro jubileum-korting op alle lesgelden! En alle cursussen kun je 15 dagen op proef ontvangen.

Klik op de paarse knop om meer te lezen over deze aanbieding(en).

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Kortingscodes NHA en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.nha.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van NHA en van Korting.be zelf.

Bezoekers van Korting.be beoordelen NHA en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

0.0
Aantal Stemmen:0
Verzenden

Over NHA

Een voordelige thuis-studie volgen? Dat doet u bij NHA! Als één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux biedt NHA een zeer ruim aanbod in cursussen en opleidingen voor vrijwel elk vakgebied.

 

U vindt bijvoorbeeld cursussen op het gebied van administratie, internet, marketing, management, zorg en onderwijs. Ook als meer wilt leren over uw nieuwe hobby bent u bij NHA aan het juiste adres. Een cursus antiek of astrologie bijvoorbeeld. En gaat u op vakantie? Leer dan alvast de taal met een taalcursus van NHA!

 

NHA is erkend door de Vlaamse overheid en u studeert altijd in uw eigen tempo. Een opleiding of cursus van NHA is dan ook prima te combineren met een baan en met een slagingspercentage van meer dan 80% bewijst NHA dat het echt niet moeilijk is. En slaagt u onverhoopt toch niet? Dan krijgt u het lesgeld gewoon terug!

 

De eerste les van de cursus "besparen" krijgt u nu al gratis : NHA heeft regelmatig leuke aanbiedingen, dus kijk altijd eerst even op korting.be!

 

 

 

 


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen