1 2 2 2 5 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

NHA

Bezoek de winkel
Kortingscodes geverifieerd op 01-05-2016


NHA-logo

Niet geslaagd = lesgeld terug bij NHA

Wil je thuis een cursus of opleiding volgen, maar daar niet teveel voor betalen? De voordeligste thuis-studies van België vind je bij NHA! Leer bijvoorbeeld via NHA de Spaanse taal of volg een cursus massage. Bij NHA heb je volop keuze uit cursussen, onderwijs en opleidingen.

Rond je de hele studie af en ben je 2x voor een examen opgeweest zonder te slagen? Dan krijg je het lesgeld terug. Deze garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum. Schrijf je in bij NHA en geniet van de voordelen.

NHA-logo

Gratis tablet + cursus Timemanagement bij NHA: nog sneller leren

Op de website van NHA kan je uit een groot aanbod cursussen en opleiding kiezen om je kennis bij te schaven bij jou thuis. Dat zal alleen nog maar sneller gaan met de XL tablet die je nu gratis krijgt na inschrijving. Makkelijk; op de tablet is ook de NHA zelfstudiecursus Timemanagement geïnstalleerd.

De 9-inch tablet zal zeker van pas komen bij je opleiding maar ook als je op zoek gaat naar je nieuwe job erna.

Schrijf je dus nu snel in bij NHA en profiteer van dit unieke voordeel.

NHA-logo

Gratis smartwatch + 15 dagen gratis proef bij cursus NHA

Wie graag nog een extra cursus of opleiding van thuis uit op eigen tempo leert, is bij NHA thuiscursussen aan het goede adres. Je krijgt nu een gratis smartwatch en 15 dagen gratis proef cadeau. Bovendien ontvang je je lesgeld terug wanneer je niet geslaagd bent.

Klik op de paarse knop hierboven, zoek een cursus naar wens en lees meer over deze actievoorwaarden.

Verlopen NHA kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

NHA-logo

NHA kortingscode: €15 korting op thuiscursussen

Trade15euro

Nieuwe ervaringen opdoen en leren, dat kan ook gemakkelijk thuis, zo weet NHA dit al jaren. Met de kortingscode bij de paarse knop krijg je zomaar 15 euro op thuiscursussen! Leer een nieuwe taal via NHA of volg een cursus fotografie bijvoorbeeld. Er is volop keuze voor iedereen.

De kortingscode is geldig tot 20 mei bij aankoop van een cursus en de code moet ingevuld worden in het “opmerkingen veld. Er is maar 1 gebruik per klant van de kortingscode toegestaan, via www.nha.be. Profiteer nu!

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Kortingscodes NHA en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.nha.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van NHA en van Korting.be zelf.

Bezoekers van Korting.be beoordelen NHA en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.3
Aantal Stemmen:16
Verzenden

Over NHA

Een voordelige thuis-studie volgen? Dat doe je bij NHA! Als één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux biedt NHA een zeer ruim aanbod in cursussen en opleidingen voor vrijwel elk vakgebied.

 

Je vindt bijvoorbeeld cursussen op het gebied van administratie, internet, marketing, management, zorg en onderwijs. Ook als meer wilt leren over je nieuwe hobby ben je bij NHA aan het juiste adres. Een cursus antiek of astrologie bijvoorbeeld. En ga je op vakantie? Leer dan alvast de taal met een taalcursus van NHA!

 

NHA is erkend door de Vlaamse overheid en je studeert altijd in je eigen tempo. Een opleiding of cursus van NHA is dan ook prima te combineren met een baan en met een slagingspercentage van meer dan 80% bewijst NHA dat het echt niet moeilijk is. En slaag je onverhoopt toch niet? Dan krijg je het lesgeld gewoon terug!

 

De eerste les van de cursus "besparen" krijg je nu al gratis: NHA heeft regelmatig leuke aanbiedingen, dus kijk altijd eerst even op korting.be!


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen