1 0 8 4 5 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Plopsa

Met korting naar Plopsa


Plopsaland, wie kent het niet? Hier genieten kinderen van de leukste attracties en ontmoeten ze hun favoriete studio 100 helden als Mega Mindy, Samson en Gert, Piet Piraat, K3 en natuurlijk Kabouter Plop!

 

Sindskort heeft ook Maya de bij haar intrek genomen in Plopsaland De Panne. Sterker nog, ze heeft een compleet land gekregen!


In Mayaland vindt u maar liefst 10 bijzzzzondere nieuwe attracties voor de kleinste bezoekers. Allemaal overdekt, want bijen houden nu eenmaal niet zo van regen.

 

Natuurlijk is Mayaland niet de enige attractie voor de allerkleinsten. Zij beleven de grootste avonturen wanneer ze een ritje maken op de rug van de...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Plopsa

Plopsaland promotiecode voor €5 korting op je Plopsa Funcard

Nog ruim twee weken zomervakantie! Tijd voor snel nog wat leuke dagjes uit. Neem de kids gezellig mee naar Plopsaland en ze willen nooit meer naar huis. Ze kunnen er met hun Studio 100 helden op de foto en doldraaien in de spectaculaire attracties...

Bestel je een Plopsa Funcard, dan hoef je het niet tot 1 of 2 bezoekjes te beperken. Je gaat gewoon in het najaar nog een paar keer. Met de onderstaande promotiecode krijg je bovendien €5 korting op deze Funcard. Je betaalt nog amper €67,99.

Klik hier voor de kortingscode

Plopsa

Zing mee met K3 in Plopsaland de Panne tijdens K3 weekends

Zingen de kids altijd uit volle borst mee met de liedjes van K3? Dan zullen ze het zeker helemaal geweldig vinden om ze in Plopsa de Panne in het 'echt' te zien.

Steek ze in een K3 outfit en geniet niet alleen van de spectaculaire attracties, maar ook van hun geweldige optreden in het park. De K3 weekends zijn op 23, 24, 30, 31 augustus en 6, 7, 13 september.

Klik op de paarse knop om meer te lezen over de K3 weekends.

Plopsa

Naar de Plopsa-parken met fikse korting!

Ga je samen met de kids naar Plopsaland dan wordt dit een onvergetelijk dagje voor iedereen. De leuke attracties, de studio 100 helden waarmee op de foto gegaan kan worden....Plezier en vermaak staan voorop!

Geen lange wachttijd bij binnenkomst, wanneer je tickets online bestelt. En daar komt nog een extra voordeel bij, want ook ontvang je een straffe korting. Het entreegeld voor bijvoorbeeld Plopsa Indoor in Hasselt is nog amper €16 i.p.v. €18,25. Zo hou je nog wat geld over voor een ijsje!

Winkel Actie Geldig tot
Plopsa GOOOAALLL: 20% korting bij Plopsa.be met kortingsbon 03.07.2014
Plopsa Kaatje Fanweekend in Plopsa de Panne 06.06.2014
Plopsa Ketnet Fandagen Plopsaland de Panne: op de foto met je tv-held 05.05.2014
Plopsa Pasen in Plopsaland met Plop + Lui: €4 korting op online tickets 30.04.2014
Plopsa Dans en zing mee met K3 in Plopsaland Hasselt 28.04.2014

Kortingscodes Plopsa en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.plopsa.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Plopsa en van Korting.be zelf.

Plopsa

Rating:
8.0
Aantal Stemmen: 5

Nieuwste winkels

ClematisOnline.be
SunAssistance
Lensworld
Willie.be
Fantasia Festival
WENZ
Klingel
Fietsplanet.be
Gezelschapsspelstore.be

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen