1 0 5 5 8 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Plopsa

Met korting naar Plopsa


Plopsaland, wie kent het niet? Hier genieten kinderen van de leukste attracties en ontmoeten ze hun favoriete studio 100 helden als Mega Mindy, Samson en Gert, Piet Piraat, K3 en natuurlijk Kabouter Plop!

 

Sindskort heeft ook Maya de bij haar intrek genomen in Plopsaland De Panne. Sterker nog, ze heeft een compleet land gekregen!


In Mayaland vindt u maar liefst 10 bijzzzzondere nieuwe attracties voor de kleinste bezoekers. Allemaal overdekt, want bijen houden nu eenmaal niet zo van regen.

 

Natuurlijk is Mayaland niet de enige attractie voor de allerkleinsten. Zij beleven de grootste avonturen wanneer ze een ritje maken op de rug van de...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Plopsa

Dans en zing mee met K3 in Plopsaland Hasselt

Tijdens het K3 Weekend in Plopsaland Hasselt Indoor hebben de kids niet alleen plezier in alle attracties en op de speeltoestellen, ze kunnen ook nog Josje, Karen en Kristel in het 'echt' zien en zelfs meezingen en dansen op hun grootste hits.

Wil je er bij zijn en een grote lach op het gezicht van je boefjes zien verschijnen? Bestel dan vandaag online je tickets voor het weekend van 26 en 27 april. Klik op de paarse knop hieronder als je meer wilt lezen over dit weekend.

Plopsa

Zing mee met K3 in Plopsaland de Panne tijdens K3 weekends

Zingen de kids altijd uit volle borst mee met de liedjes van K3? Dan zullen ze het zeker helemaal geweldig vinden om ze in Plopsa de Panne in het 'echt' te zien.

Steek ze in een K3 outfit en geniet niet alleen van de spectaculaire attracties, maar ook van hun geweldige optreden in het park. De K3 weekends zijn op 23, 24, 30, 31 augustus en 6, 7, 13 september.

Klik op de paarse knop om meer te lezen over de K3 weekends.

Plopsa

Ketnet Fandagen Plopsaland de Panne: op de foto met je tv-held

Op 1,2,3 en 4 mei zijn het de Ketnet Fandagen in Plopsaland de Panne. Altijd al op de foto gewild met de superhelden van ROX of met de meiden van Prinsessia? Dan is dit de kans!

Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van alle spectaculaire attracties en shows. Bestel de tickets online en profiteer van leuke korting.
Klik op de paarse knop hieronder voor meer informatie.

Plopsa

Pasen in Plopsaland met Plop + Lui: €4 korting op online tickets

Tijdens de paasdagen een dagje uit met het hele gezin? Breng een bezoekje aan Plopsaland de Panne en misschien zie je Plop en Lui ook nog wel voorbij komen, want die lopen dan rond in het park.

In het nieuwe Theater beleven ze een superleuk paasavontuur en zingen ze de grootste kabouterhits! Zing en dans jij mee?

Bestel je tickets online en profiteer van €4 korting. Klik op de paarse knop hieronder voor meer info.

Plopsa

Een jaar Plopsa-plezier voor een absoluut stunttarief!

Ken je de Plopsa-Funcard al? De kleine kaart geeft je een jaar toegang tot alle Plopsa-parken en je profiteert van nog meer voordeel. Nu met korting! Meer info »

Plopsa

Naar de Plopsa-parken met fikse korting!

Via Korting.be bestel je supervoordelige tickets voor alle Plopsa-parken. De korting loopt snel op tot €12 voor een abonnement. Het hele jaar geldig! Meer info »

Winkel Actie Geldig tot
Plopsa Sidder met Halloween in Plopsa - extra voordelige tickets hier! 03.11.2013

Kortingscodes Plopsa en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.plopsa.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Plopsa en van Korting.be zelf.

Plopsa

Rating:
7.5
Aantal Stemmen: 4

Nieuwste winkels

GogoBelgium
Aqualibi
TV-Winkel
Harman/Kardon
JBL
Huis&thuis
AllesVoorTuinen.nl
H6.be
Het Laatste Nieuws

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen