1 1 1 0 2 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Plopsa promotiecode 2014

Met korting naar Plopsa


Plopsaland, wie kent het niet? Hier genieten kinderen van de leukste attracties en ontmoeten ze hun favoriete studio 100 helden als Mega Mindy, Samson en Gert, Piet Piraat, K3 en natuurlijk Kabouter Plop!

 

Sindskort heeft ook Maya de bij haar intrek genomen in Plopsaland De Panne. Sterker nog, ze heeft een compleet land gekregen!


In Mayaland vindt u maar liefst 10 bijzzzzondere nieuwe attracties voor de kleinste bezoekers. Allemaal overdekt, want bijen houden nu eenmaal niet zo van regen.

 

Natuurlijk is Mayaland niet de enige attractie voor de allerkleinsten. Zij beleven de grootste avonturen wanneer ze een ritje maken op de rug van de...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Plopsa

Plopsa.be in de winter: Nieuwe promotiecode voor €5 korting!

Ben je ook al je gezinsmomenten aan het plannen als je kids vakantie hebben? Dan mag een bezoekje aan een van de Plopsa parken die ons land telt absoluut niet ontbreken.

Boek voor 04/01/2015 je dagje in Plopsaland De Panne en geniet van €5 korting. Bij Plopsa Indoor Hasselt en Coevoorden krijg je €4 korting. Het enige wat je moet doen is de promotiecode van onder de paarse knop toveren.

Je zult het je niet beklagen, want in de winter is een pretpark altijd nog net iéts specialer!

Klik hier voor de kortingscode

Plopsa

Naar de Plopsa-parken met fikse korting!

Ga je samen met de kids naar Plopsaland dan wordt dit een onvergetelijk dagje voor iedereen. De leuke attracties, de studio 100 helden waarmee op de foto gegaan kan worden....Plezier en vermaak staan voorop!

Geen lange wachttijd bij binnenkomst, wanneer je tickets online bestelt. En daar komt nog een extra voordeel bij, want ook ontvang je een straffe korting. Het entreegeld voor bijvoorbeeld Plopsa Indoor in Hasselt is nog amper €16 i.p.v. €18,25. Zo hou je nog wat geld over voor een ijsje!

Wat vind jij van deze winkel?

Winkel Actie Geldig tot
Plopsa Nieuwe actie Plopsa.be: Bandits&Co voor €20 11.11.2014
Plopsa Promotiecode van Plopsa.be - 5€ korting op ticket 03.11.2014
Plopsa Plopsaland promotiecode voor €12 korting op je Plopsa Funcard 02.11.2014
Plopsa Plopsa promotiecode: 40% korting bij Plopsa Coo 25.10.2014
Plopsa Mega Mindy Boevendagen bij Plopsa: €4 korting op online tickets 20.10.2014

Kortingscodes Plopsa en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.plopsa.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Plopsa en van Korting.be zelf.

Plopsa

Rating:
8.8
Aantal Stemmen: 9

Nieuwste winkels

Kwiziner
Banggood.com
JBC
Coolblue
Merkkledingkids.nl
MS Mode
PriceRebel
Desigual
Torfs

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen