1 2 3 8 2 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Studio 100 Tickets

Bezoek de winkel
Kortingscodes geverifieerd op 08-01-2016


Deze winkel heeft op dit moment geen acties

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Kortingscodes Studio 100 Tickets en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van tickets.studio100.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Studio 100 Tickets en van Korting.be zelf.

Bezoekers van Korting.be beoordelen Studio 100 Tickets en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

0.0
Aantal Stemmen:0
Verzenden

Over Studio 100 Tickets

Wie naar Studio 100 surft, komt meteen terecht in een kleurrijke wereld waar alle Studio 100-helden aanwezig zijn. Mega Mindy, Plop en Het Huis Anubis... iedereen is er.

 

Via deze website bestelt u tickets voor alle shows van Studio 100, zowel in België als in Nederland. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld de Plopshow, of ze beleven de spannendste avonturen met Piet Piraat. K3 in het Sportpaleis? Waar wacht u nog op, ook volwassenen zullen genieten van de wervelende shows vol spektakel.

 

Studio 100 heeft een eigen webshop, waar u de tofste spulletjes van de kinderhelden koopt. Via de homepagina komt u er snel terecht. Ook de infosites van de Plopsa-parken bereikt u eenvoudig via deze centrale website.

 

Natuurlijk is de site vooral voor kinderen gemaakt. Ze spelen er geweldige spelletjes, halen er kleurplaten op om online te kleuren of gewoon af te drukken. Ook clips, wallpapers en screensavers staan te wachten op kleine oogjes die er urenlang naar kijken.

 

Zodra er nieuwe shows bekend raken, koopt u tickets via Studio 100. Als er kortingen beschikbaar zijn voor de ticketservice, verneemt u het natuurlijk op Korting.be. 


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode