1 2 3 8 5 0
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Telenet

Er is geen actuele Telenet kortingscode. We proberen nieuwe kortingscodes te vinden of te regelen bij Telenet. In de tussentijd kun je gebruik maken van vergelijkbare kortingscodes die anderen ook hebben gebruikt.

Vergelijkbare Actiecodes:

3Suisses-logo

-10% + uitstel van betaling met 3Suisses voordeelcode

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van 3Suisses korting

Unigro-logo

Unigro geschenkcode: gratis 32-delige bewaarset!

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van Unigro korting

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Kortingscodes Telenet en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.telenet.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Telenet en van Korting.be zelf.

Telenet-logo

Bezoekers van Korting.be beoordelen Telenet en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

3.5
Aantal Stemmen:4
Verzenden

Over Telenet

Telenet bezorgt u het complete entertainmentpakket. Niet alleen een internetabonnement, maar ook digitale televisie, vaste en mobiele telefonie... Telenet is uw verbinding met de wereld.

 

Shake it!

 

We willen het allemaal liefst zo simpel mogelijk. Het is uiteraard uw goed recht om bij firma A een internetverbinding te nemen, uw vaste telefonie bij firma B en digitale televisie nog ergens anders. Maar zeg nu zelf, alles mooi bij elkaar bij één firma en dus op één factuur, het is toch stukken handiger?!

 

Daarom stelt Telenet u de shakes voor, u combineert wat u maar wilt en doet telkens voordeel. Het meest complete pakket is uiteraard de shake met internet, telefonie en digitale tv, maar u combineert ook makkelijk twee items uit het pakket. Sinds kort voegt u er een King- of Kong-abonnement voor uw gsm of smartphone bij, als Telenet-klant doet u dat extra voordelig.

 

Afhankelijk van uw behoeften heeft Telenet shakes in verschillende grootte. Er is de Basic Shake, om internet te ontdekken. Daarna volgt de uiterst populaire Fibernet Shake, om met meerdere gebruikers online te gaan. Volstaat dit nog niet, dan biedt Fibernet XL Shake de oplossing.

 

 

King of Kong?

 

Afhankelijk van uw bel- en surfgedrag neemt u King of Kong als mobiel abonnement. Al vanaf €15 per maand krijgt u als Telenet-klant 150 belminuten, 10.000 sms'jes en 1 GB mobiel internet.

 

Telenet doet er meteen uw favoriete smartphone bovenop. In combinatie met een abonnement bespaart u heel wat bij de aankoop van een iPhone of smartphone van Nokia, Samsung... 

 

Overstappen is bovendien zeer gemakkelijk, u vult de nodige gegevens in en Telenet gaat voor u aan de slag.

 

Elke maand pakt Telenet bovendien uit met niet te missen acties en interessante voordelen. We houden ze allemaal voor u bij op Korting.be! 


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen