1 1 1 7 1 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Vitaya

Leven met gezond verstand


Vitaya Magazine draagt niet voor niets de ondertitel "Leven met gezond verstand". Elke maand wordt u overstelpt door heel wat tips en handige informatie. 

 

 

Bewust

 

De meeste vrouwen leiden een druk bestaan. Voltijdse job, kinderen die u omringt met de beste zorgen, een huishouden en daarnaast ook nog wat tijd voor uzelf. Geen makkelijke opdracht, des te belangrijker om van elk moment bewust te genieten.

 

Vitaya wijst u de weg naar bewust consumeren. U krijgt budgettips, consumenteninfo en ook recht komt aan bod. Voeding en beweging zijn belangrijke factoren voor een gezond lichaam, u leest er alles over in Vitaya.

 

 

...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Vitaya

Vitaya promotie: 3 tijdschriften voor maar €10

Vitaya is het ideale maandblad voor wie houdt van de laatste nieuwtjes, expertadvies en een heleboel tips & tricks om het leven makkelijker en leuker te maken.

Verwen jezelf, je vriendin, je moeder met dit interessante aanbod: koop nu 3 tijdschriften voor maar €10 en bespaar zo maar liefst € 2,30!

Zin om de leukste en meest interessante dingen over wonen, koken, relaties en gezondheid te lezen? Profiteer dan van deze aantrekkelijke promotie.

Wat vind jij van deze winkel?

Kortingscodes Vitaya en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.vitaya.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Vitaya en van Korting.be zelf.

Vitaya

Rating:
0.0
Aantal Stemmen: 0

Nieuwste winkels

Emob4baby
Brand New Office
GoCustomized
Meubis
Tailor Store
B2C Telecom
Labelfriends
Buffalo
GroupDeal.be

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen