1 0 9 1 2 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Vitaya

Leven met gezond verstand


Vitaya Magazine draagt niet voor niets de ondertitel "Leven met gezond verstand". Elke maand wordt u overstelpt door heel wat tips en handige informatie. 

 

 

Bewust

 

De meeste vrouwen leiden een druk bestaan. Voltijdse job, kinderen die u omringt met de beste zorgen, een huishouden en daarnaast ook nog wat tijd voor uzelf. Geen makkelijke opdracht, des te belangrijker om van elk moment bewust te genieten.

 

Vitaya wijst u de weg naar bewust consumeren. U krijgt budgettips, consumenteninfo en ook recht komt aan bod. Voeding en beweging zijn belangrijke factoren voor een gezond lichaam, u leest er alles over in Vitaya.

 

 

...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Vitaya

Vitaya promotie: 3 tijdschriften voor maar €10

Vitaya is het ideale maandblad voor wie houdt van de laatste nieuwtjes, expertadvies en een heleboel tips & tricks om het leven makkelijker en leuker te maken.

Verwen jezelf, je vriendin, je moeder met dit interessante aanbod: koop nu 3 tijdschriften voor maar €10 en bespaar zo maar liefst € 2,30!

Zin om de leukste en meest interessante dingen over wonen, koken, relaties en gezondheid te lezen? Profiteer dan van deze aantrekkelijke promotie.

Kortingscodes Vitaya en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.vitaya.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Vitaya en van Korting.be zelf.

Vitaya

Rating:
0.0
Aantal Stemmen: 0

Nieuwste winkels

Coolcat
de Bijenkorf
DecoDeco
Printdeal.be
Martin's Hotels
OneDayOnly
Petproof
All4running.be
ClematisOnline.be

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen