1 0 9 4 4 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Walibi

Het grootste pretpark van Belgie


Walibi Belgium is één van de grootste pretparken van België! Met bijna 40 attracties en shows is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven.

 

Kinderen vermaken zich opperbest met de bijna 15 attracties die er speciaal voor hen zijn. Hun plezier stijgt tot grote hoogte bij "Albero Magico" of  "Piccolo Pilota", en ze kijken hun ogen uit tijdens een ritje op de poneybaan of in de trein "Tchou Tchou". Is uw kind een echte durfal? Dan durft hij ook vast wel in de snelle kever achtbaan!


Wilt u zelf toch iets meer spektakel dan de keverbaan? Dat kan geregeld worden! De kever wordt met huid en haar verslonden...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Walibi

Walibi promo Family & Friends: €6 korting per ticket

Met familie en vrienden een dagje naar Walibi, het staat garant voor dolle pret en spannende momenten op de vele attracties.

Bovendien krijg je extra korting per ticket, met de Promo Family&Friends. Als je met 6 personen naar Walibi gaat, krijg je €6 korting per ticket. Alleen als je de tickets online bestelt.

Walibi

Voordelige abonnementen bij Walibi

Walibi bezorgt je een wervelende dag vol dolle pret. Samen met vrienden en familie ga je volledig uit de bol op de tofste attracties.

Krijg je maar niet genoeg van het attractiepark, dan zijn er de abonnementen. Voor slechts €59 krijg je onbeperkt toegang tot Walibi in 2014.

Nog meer fun? Dan is de Golden Pass iets voor jou. Voor €89 krijg je het hele seizoen onbeperkt toegang tot Walibi, maar ook tot Aqualibi en Bellewaerde.

Klik hieronder om meteen jouw abonnement te bestellen.

Wat vind jij van deze winkel?

Winkel Actie Geldig tot
Walibi Walibi Belgium promocode: volwassenen aan kindertarief! 01.08.2014
Walibi Walibi weektickets met €5,50 extra korting 31.07.2014
Walibi Walibi tickets aan halve prijs op 25 mei 26.05.2014
Walibi Deuren Walibi weer geopend! Korting tot €80 op abonnementen 01.05.2014
Walibi Good deal paasvakantie: €3 korting bij Walibi 21.04.2014

Kortingscodes Walibi en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.walibi.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Walibi en van Korting.be zelf.

Walibi

Rating:
0.0
Aantal Stemmen: 0

Nieuwste winkels

You'r in Pretbox
Wehkamp
Coolcat
de Bijenkorf
DecoDeco
Printdeal.be
Martin's Hotels
OneDayOnly
Petproof

Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen