1 2 3 8 4 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Walibi promocode 2016

Er is geen actuele Walibi kortingscode. We proberen nieuwe kortingscodes te vinden of te regelen bij Walibi. In de tussentijd kun je gebruik maken van vergelijkbare kortingscodes die anderen ook hebben gebruikt.

Vergelijkbare Actiecodes:

Plopsa-logo

Maar liefst €4 op tickets met deze Plopsa kortingscode!

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van Plopsa korting

Plopsa-logo

Plopsa promotiecode: €10 korting op de Plopsa Fun Card!

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van Plopsa korting

Plopsa-logo

K3 in Plopsaland De Panne: bespaar €5 met promotiecode!

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van Plopsa korting

Wat vind jij van deze winkel?

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul ajb je naam in
Vul ajb je reactie in

Kortingscodes Walibi en promoties

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van www.walibi.be. Andere acties en kortingsbonnen ontvangt u ook door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Walibi en van Korting.be zelf.

Walibi-logo

Bezoekers van Korting.be beoordelen Walibi en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.5
Aantal Stemmen:4
Verzenden

Over Walibi

Walibi Belgium is één van de grootste pretparken van België! Met bijna 40 attracties en shows is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven.

 

Kinderen vermaken zich opperbest met de bijna 15 attracties die er speciaal voor hen zijn. Hun plezier stijgt tot grote hoogte bij "Albero Magico" of  "Piccolo Pilota", en ze kijken hun ogen uit tijdens een ritje op de poneybaan of in de trein "Tchou Tchou". Is uw kind een echte durfal? Dan durft hij ook vast wel in de snelle kever achtbaan!


Wilt u zelf toch iets meer spektakel dan de keverbaan? Dat kan geregeld worden! De kever wordt met huid en haar verslonden door de gevaarlijke Cobra, waarbij u 3 keer over de kop gaat en hetzelfde parcours ook nog eens in z'n achteruit overdoet!

 

Is de Cobra niet gevaarlijk genoeg voor u? Dan komt de Vampire u halen! Maar liefst 5x over de kop, dat is toch wel voldoende?! Nog steeds niet dol genoeg voor u? Stap dan in de "Buzzsaw", die zet uw wereld gegarandeerd helemaal op z'n kop! Nog gekker wordt het in het "Paleis van de Geest", die zelfs een compleet huis op z'n kop zet!

 

Is uw maag inmiddels ook omgedraaid? Dan moet u toch echt even wat water in uw gezicht gooien om weer bij te komen. Dat kan! Raas met een boomstam de waterval af in de "Flash Back" of ga raften in de "Radja River". Even bijkomen in de bioscoop? Bekijk dan een film niet in 3D, maar zelfs in 4D  in de Walibi Cinema!

 

Kunt u ook niet wachten om naar Walibi te gaan? Koop dan nu uw tickets online en krijg interessante kortingen op de kassaprijs!


Aanbevolen promoties

Top 3 Mode

Top 3 Reizen